Hoppa till innehållet

ETC Göteborg

”Det är en jävla lagkänsla att jobba i kök”

Bild: Bild: Sanna Arbman Hansing

Dagens ETC.

Ola Wallin föredrar egentligen fisk och skaldjur. Men de senaste månaderna har han bytt fokus till korv och potatis. Om det gett resultat återstår att se i finalen av Årets kock.

Den senaste tiden har Ola Wallin tänkt oerhört mycket på korv och potatis. Det är två av råvarorna som kockarna måste använda sig av på torsdag när finalen i Årets kock inleds. Till potatisen ska de servera vaktel. Kring de andra tävlingsmomenten råder ett stort hemlighetsmakeri. Ett vanligt inslag är att kockarna ska tillaga en rätt baserad på en hemlig råvarukorg. Ola Wallin håller tummarna för att det blir någon form av fisk.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Dagens ETC!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser