INFO OM ETC.

2018-04-12 13:52

Tävling: Årsprenumeration på valfri ETC-tidning

Den här veckan är vi på gott humör av flera anledningar.

Vår grävande reporter Eigil Söderin är nominerad till det fina priset Guldspaden, för sitt arbete med att avslöja vilka politiker som har handlat böcker av nazistiska Nordiska motståndsrörelsen.

Och vi kommer att börja låsa in artiklar på vår sajt, för prenumeranterna ska alltid ha mer, fattas bara när man är med och finansierar journalistik. Kort sagt, det händer mycket spännande på Dagens ETC och dagstidningen ETC Göteborg, Sveriges enda oberoende och rödgröna dagstidningar.

Därför lottar vi ut fem stycken prenumerationer. Allt du behöver göra är att klicka på länken, svara på en enkel fråga och fylla i formuläret. Sedan har du chans att få följa oss genom hela valrörelsen. Tro mig, då gör en radikal dagstidning skillnad.

Ja, jag vill vara med och tävla!

DIGITAL PRENUMERATION

TVÅ VECKOR GRATIS!

Läs alla artiklar från ETC Göteborg utan kostnad första två veckorna. Därefter är priset 199 kronor/månad. Ingen bindningstid. Du får dessutom ETC Göteborg direkt till din mejl, alla dagar i veckan. Beställ för att läsa direkt.

Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner du prenumerationsvillkoren och samtycker till att ETC-företagen hanterar dina personuppgifter