Debatt. .

2020-08-07 04:00
”Vi måste sluta vara rädda för att vara tråkiga, tjatiga eller pessimistiska.” Bild: Shutterstock
”Vi måste sluta vara rädda för att vara tråkiga, tjatiga eller pessimistiska.”
Puffetikett
ETC Göteborg

Allt måste handla om det

Nu. Idag, imorgon, och för lång tid framåt.

Allt måste handla om det. Att allt handlar om det nu, är bättre än att allt handlar om det sen. Att allt handlar om det nu, är inte tråkigt, tjatigt, pessimistiskt eller hemskt. Om tio år kan det vara hemskt. Att allt måste handla om det. Att allt måste handla om det då, för alla, precis hela tiden. Att det då är tio år senare och för sent att bromsa det som redan händer. Det som händer på grund av det som vi redan låtit hända.

Alla beslut måste handla om det. Nu. Idag, imorgon, och för lång tid framåt. Allas beslut måste handla om det. Alla människors beslut. Alla människor som kan välja måste välja det som handlar om det. Välja det som kan bromsa det som håller på att hända. Välja det som undviker att göra det värre. Välja det som kan göra det bättre. Välja bort det andra. Valet är mitt, valet är ditt. Hela tiden.

Allt handlar om det nu. Att vi måste sluta vara rädda för att vara tråkiga, tjatiga eller pessimistiska. Vi måste kunna se oss själva i spegeln då. Om tio år. VI LÄT DET INTE BARA HÄNDA. Vi försökte på alla sätt påverka och bidra till att det inte hände. Till att det inte blev för sent. Till att det inte blev för hemskt. För hemskt att vara människa på planeten Jorden. Att allt handlar om det nu, är bättre än att allt handlar om det då. Då och för all framtid.