INFO OM ETC.

2020-10-13 09:29
Puffetikett
Info om ETC

Vill du slippa trött rapportering om Trump och USA-valet?

Vill du slippa trött rapportering om USA-valet? Vi ger dig fakta, analyser, intervjuer och reportage som gör att du förstår vad som står på spel. Prenumerera digitalt på Dagens ETC från 39 kr/vecka.

Ja, Donald  Trump twittrar galna saker. Det vet både du och jag. Det behöver vi inte läsa fler artiklar om. Men kanske istället artiklar om hur det är att leva utan tillgång till sjukvård, hur det är att behöva frukta polisen på grund av sin hudfärg, hur det är att organisera sig i den nya vänster som strävar efter både grön omställning och rättvis jämlikhet?

Om du svarar ja, måste jag faktiskt rekommendera Dagens ETC.

Vi tar det här på allvar.

Vi ger dig fakta, analyser, intervjuer och reportage som gör att du förstår vad som står på spel.

Nu är jag väl jävig eftersom jag är chefredaktör, men du behöver ju inte lyssna på mig. Journalistiken talar för sig själv. Speciellt sedan vi fattat beslut om att satsa extra mycket på USA-valet. Det märks direkt.

Här kommer tre tips från bara senaste veckan. Närvarande, aktuella reportage. En analys av kände journalisten Paul Mason som får håren att resa sig på armarna. Du läser genom att bli prenumerant.

Digital tidning kostar dig 39 kronor/vecka. Självklart säger du upp när du vill. Man måste ju få testa. Jag hoppas så klart att Dagens ETC ska vara dagstidningen för dig både före, under och efter det här ödesvalet (vi har ju vår egen svenska motsvarighet 2022).

Det här är bara början.

Inget av detta hade vi kunnat publicera utan hjälp från våra crowdfundare, det vill säga de 700 personer som valt att delta i insamlingen för Dagens ETC (nu uppe i 1,4 miljoner kronor).

Nej, Dagens ETC är inte Sveriges största dagstidning och vi har inte mest pengar att röra oss med heller. Dagens ETC är däremot den enda dagstidning som är röd och grön. Dagens ETC råkar också ha världens bästa läsare som nu lyfter oss till nästa nivå.

Vill du vara med och bidra till Dagens ETC:s insamling?

Donera ett engångsbelopp
Bidra med en peng varje månad under ett år
Ge bort en eller flera prenumerationer

Du kan också swisha valfritt belopp till 123 401 87 68.