Kundtjänst
 

OBS! Pga sjukdom är växeln avstängd och svar via e-mail dröjer men vi behandlar och svarar på alla ärenden så snart vi bara kan.

ETC-tidningarna

Paus i prenumeration, adressändring och utebliven tidning
kan du anmäla här

Vill du avsluta din prenumeration kontakta kundtjänst via telefon eller mejl. Kontaktuppgifter finner du nedan.

Frågor&Svar

Skapa konto för digital läsning
Logga in och läs hela tidningen digitalt i mobilappen eller på datorn. Skapa konto här.

Information angående utdelning i Göteborg
VTD som handhar morgonutdelning i Göteborg lägger om delar av sin utdelning. Ändringen består av att tidningen i vissa fastigheter kommer läggas i fastighetsbox/postbox. På vissa adresser i Falkenberg och Varberg förlängs utdelningstiden fram till kl 11:00.
Undrar du över din utdelning, kontakta kundtjänst.

Information gällande postutdelad måndagstidning
Vi jobbar på för fullt för att ge fler orter morgonutdelning. Men för de orter som för närvarande enbart nås av postutdelning levereras måndagstidningen först på tisdagen. Det går självklart bra att välja enbart digital måndagstidning istället. Kontakta kundtjänst vid frågor om din prenumeration. 

Kontakt

kundtjanst@etc.se
08-410 359 00
Telefontider: måndag - fredag, 12:00 - 16.00.
OBS! Pga sjudom är växeln avstängd och svar via e-mail dröjer men vi behandlar och svarar på alla ärenden så snart vi bara kan.

Frågor gällande beställningar från vårt varuhus kan du för närvarande bara göra till varuhuset@etc.se

Post
ETC
Box 4403
102 68 Stockholm

Ladda ner blanketter för autogiromedgivande:

Egen El

En solcellsanläggning är en långsiktig investering. Solceller ger el under minst 25 år oavsett ökade elpriser. Och under soliga dagar kan du sälja överproduktion från solcellerna till din elnätsleverantör. Genom egen solel skapar du miljövänlig energi som minskar utsläppet av växthusgaser. Den långsiktigheten tror vi att många vill bidra till.

Kundtjänst
egenel@etc.se
08-410 357 00

Post
Egen El
Box 4403
102 68 Stockholm

ETC El

ETC El säljer el bara ren el. Det är 100% miljömärkt och dessutom den första ursprungsmärkta elen i landet. Vi tar all kraft från miljövänlig (enligt Svenska Naturskyddsföreningen) vattenkraft och från vindkraften. Vi är också det första bolag som satsar på solel också i Sverige. Det är alltså garanterat grön el. Vi bygger solcellsparker med ditt elköp som grund!

Kundtjänst
Öppettider. Måndag-fredag 12:00–16:00
etcel@etc.se
08-410 359 00
Vill du bli uppringd? Skicka ett mejl med ämnesraden "Ja, tack! Jag vill bli uppringd", glöm inte att ange namn och telefonnummer i mejlet.

Post
ETC El
Box 4403
102 68 Stockholm

ETC Mobil

Det miljövänliga telefonabonnemanget. Vi har en enkel och fungerande lösning för alla som vill ha klimatvänligare mobiltelefoni. Vi sätter nämligen upp solceller som producerar den energi din telefon konsumerar. Ren solel från ETC:s solcellsparker.

Varje månad går 20 kr direkt till nya solceller, efter några år har du satt upp så många solceller med ditt mobilabonnemang att din mobiltelefon gör lika mycket ren el som den konsumerar.

Läs mer här: www.etcmobil.se 

Kontakt
Mejla etcmobil@etc.se
eller ring 08-409 25 920, öppettider vardagar kl 9-12 och 13-15