INFO OM ETC.

2017-04-10 12:38

Göteborg får en ny rödgrön dagstidning – det ska vi fira!

Tack vare våra läsare och crowdfundare får Göteborg äntligen en ny dagstidning och det ska naturligtvis firas! Samma vecka som den första tidningen ser dagens ljus ställer vi till med kalas och på scen står underbara Slowgold och Slynkören. Vi gör lillördag av onsdag den 26 april - du kommer väl?.

Slowgold är Amanda Wernes musikaliska alias och musiken är poetiska historier i drömsk prärierock. Slowgolds senaste album Drömmar har hyllats av en enig kritikerkår och Amanda är en mycket uppskattad liveartist. Bland mycket annat medverkade hon också på Freddie Wadlings sista platta och hans tre sista spelningar. Och kanske såg du hennes framträdande i På spåret tidigare i år.

Det är med stor stolthet vi firar vår nya tidning med Göteborgs just nu starkast lysande stjärna på scen.

Slynkören har fler medlemmar än alla band du känner tillsammans, fler stämmor än du ens nästan klarar i duschen och mer attityd än alla dina kaxiga grannhundar. De har uppträtt på Kulturnattainvigning, diverse mörka bakgårdar, Liseberg, Lasses gamla casino, Scandinavium med mera och kallas med all rätt för Göteborgs stökigaste kör! 

Biljettpris: 120 kr + förköpsavgift.

Här köper du biljetter