Blogg. Johan Ehrenberg.

2018-09-07 13:32
Puffetikett
Dagens ETC

Tack, tack, tack... Tack!

Det här är från mitt 61-åriga bultande hjärta.

Jag har hållit på i väldigt många år med ETC och jag kan ärligt säga att det stöd vi fått av dig och många andra i dessa dramatiska tider är det absolut mest fantastiska under alla dessa år.

Dagens ETC:s utgivning hotas av beslut från Presstödsnämnden, vi vände oss till våra läsare och vi får en hjälp som inga andra tidningar eller medier kan tänka sig.

Just nu är 3 827 500 kronor insamlade och vi har några veckor kvar. Men jag vågar skriva att VI KOMMER KLARA DET!

Sverige kommer fortsätta ha en stark rödgrön, feministisk och antirasistisk morgontidning. Vi kan fokusera på att skapa de där breda berättelserna som tvingar våra kanske alltför partiälskande partier att samarbeta för klimatet och mot det bruna hotet. Vi kommer alla kunna bygga motstånd.

En annan rolig nyhet. Idag, fredagen den 7:e september, två dagar före valet, så passerade vi 10 000 fullt betalande prenumeranter. (Borträknat lösnummer, friex och prova på-exemplar).

Så många har vi inte varit sen 1984 (ursäkta lite nostalgi).

Sammantaget är det över 20 000 som får papperstidning från de olika ETC-tidningarna och på webben når vi 200 000 människor varje vecka! Det här är en politisk rörelse som bara måste få växa och breddas framöver.

Själv pratar jag om HOPPET nu på lördag i Stockholm (Bar Brooklyn kl 18.30). Kanske vi ses där eller senare i höst i andra städer runtom i Sverige.

Än en gång TACK. Och om du har möjlighet att hjälpa oss:

Swisha ditt stöd till: 123 508 754 9

Eller använd BG 5372-9141 eller kortbetalning på varuhuset.etc.se

DIGITAL PRENUMERATION

TVÅ VECKOR GRATIS!

Läs alla artiklar från ETC Göteborg utan kostnad första två veckorna. Därefter är priset 199 kronor/månad. Ingen bindningstid. Du får dessutom ETC Göteborg direkt till din mejl, alla dagar i veckan. Beställ för att läsa direkt.

Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner du prenumerationsvillkoren och samtycker till att ETC-företagen hanterar dina personuppgifter

Johan Ehrenberg
Johan Ehrenberg 

Grundade ETC 1976. Svarar gärna på frågor och skriver mest om ekonomi och politik. Och solceller. Men det är ju politik det med.

Mejl johan@etc.se

Twitter @JohanEhrenberg